dissabte, 21 de febrer del 2009

INTERCANVI AMB LA CORAL BORRIANENCA A BARCELONA

El cap de setmana del 13 al 15 de febrer vàrem viure uns dies molt emotius: ens vàrem retrobar amb els amics de la Coral Borrianenca. Els hi vàrem poder intentar tornar l'esplèndida acollida que van donar als nostres cantaires de la Coral Santa Anna a Borriana el curs passat.

El divendres al vespre, a l'escola, tot eren nervis: pares i nens preparant les taules del menjador, un pare reparant el micro espatllat que va servir desprès per amplificar el so... i, de sobte, un missatge de mòbil. Ja arriben!

A partir d'aquí, una cascada d'aconteixements: la rebuda a la Sala Gran amb les paraules de benviunguda a càrrec de l'Emili en nom dels pares de Santa Anna, el repartiment dels nens i nenes de Borriana entre les famílies acollidores amb una bossa amb obsequis d'empreses que havien aconseguit pares i mares de l'escola, la visita esplèndida del dissabte al Cosmocaixa gestionada per la mare de la Prameela, el concert al Centre Cívic Fort Pienc on es va veure el treball de les corals Borrianenca i Santa Anna on es va fer entrega a la Coral Borrianenca d'una escultura -record realitzada per Elisabet Mabres, professora de plàstica e l'escola. I el dinar del diumenge a l'escola on ens vàrem reunir unes 180 persones vam poder degustar plats exquisits cuinats per les diferents famílies acollidores. I, els jocs pels nens i nens organitzats pel David i el Frederic. Agraïm a l'Escola Santa Anna la cessió dels locals i l'ajut econòmic i la col·laboració de la Teresa com a guia dels pares de Borriana diumenge al matí.

I, els moments que vàrem poder compartir les famílies acollidores amb els nois i noies de Borriana per Barcelona i a les nostres llars que sens dubte van ser molt especials i van crear lligams així com també la relació que es va establir amb el director, monitores i pares i mares de la Coral Borrianenca.

A sota,enllaç a l' àlbum de fotos